قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۳/۰۸ - ۱۲:۱۵
بروجردی:

«جاهلیت» هنوز در عربستان زنده است

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ضروری است وزارت امور خارجه از مجاری دیپلماتیک، اعتراض ایران به رفتارهای خلاف قوانین و مقررات بین‌المللی ورزش در بازی نفت و الاهلی را به عربستان اعلام کند.

«جاهلیت» هنوز در عربستان زنده است
به گزارش سراج24، "علاءالدین بروجردی" در واکنش به حواشی بازی تیم‌های باشگاهی ایران و عربستان گفت: برخوردهای خلاف مقررات بین‌المللی FIFA و AFC و دون شأن رفتار یک انسان در خارج از رسم مهمان‌نوازی اسلامی و عربی، نشان داد، که عربستان نه فقط جایگاه امنی برای زائران خانه خدا نیست، بلکه این کشور شایستگی میزبانی تیم‌های ورزشی سایر کشورها را نیز ندارد.
 
وی افزود: معطل کردن تیم پرسپولیس و نفت در فرودگاه جده و انگشت‌نگاری از آنها با هدف خسته کردن اعضای تیم و تضعیف روحیه آنها، عدم تخصیص زمین تمرین، تبعیض‌های داوری و پرتاب سنگ و بطری به سمت ورزشکاران ایرانی نشان‌دهنده بی لیاقتی عربستان برای میزبانی تیم‌های ورزشی است.
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ضروری است مسئولان ورزشی ایران ضمن اعتراض شدید و پیگیری موضوع از مجاری قانونی، اقدامات حقوقی لازم برای استیفای حقوق ورزشی ایران را انجام دهند.
 
وی ادامه داد: همچنین ضروری است وزارت امور خارجه از مجاری دیپلماتیک اعتراض جمهوری اسلامی ایران به رفتارهای خلاف قوانین و مقررات بین‌المللی ورزش در بازی نفت و الاهلی را به عربستان اعلام کند.
 
بروجردی در پایان گفت: این در حالیی است که در جریان سفر تیم ورزشی الاهلی عربستان به تهران، نه تنها از آنها انگشت‌نگاری نشد، بلکه رسم کامل مهمان‌نوازی نیز بجا آورده شد.
 
انتهای پیام/
منبع:باشگاه خبرنگاران
 

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••